Het leukste hondenpension in de regio Venlo

Hondenpension nabij Eindhoven

Hondencentrum en dierenhotel Happy Tail in Ysselsteyn is een kleinschalig opgezet hondenpension waar trouwe viervoeters tijdens de afwezigheid van hun baasjes met veel passie op zéér professionele wijze, worden verzorgd. Het is altijd goed toeven voor de honden in de ruime binnenkennels, met airco voor de warme dagen en verwarming tijdens de wintermaanden. In ons hondenpension nabij Venlo mogen de dieren tweemaal per dag een paar uur (tot zo'n 8 uur!) lekker buiten ravotten op de grote speelweide. Voor kleine hondjes of honden die niet goed in de roedel passen is er een apart speelveld beschikbaar. Het is altijd dolle pret in de gezonde buitenlucht!

Hondenpension nabij Eindhoven en Venlo
Ook vanuit Venlo is ons hondencentrum snel en gemakkelijk te bereiken. Gaat u op vakantie, dan geniet u toch extra als u weet dat uw hond veel persoonlijke aandacht krijgt en in bekwame,ervaren handen is. Er staat een comfortabel bedje voor uw huisdier klaar, dus de eigen mand kan gewoon thuisblijven. Omdat we weten dat baasjes hun huisdieren soms erg missen, zijn wij regelmatig actief op onze Facebook pagina met foto's van en berichtjes over onze gasten. Zo kunt u ook tijdens uw vakantie op de hoogte blijven van het reilen en zeilen in het dierenpension. Het hondenhotel biedt ook de mogelijkheid van dagopvang. Ideaal als u één of meerdere dagen in de week niet in de gelegenheid bent om zelf voor uw hond te zorgen, bv gedurende lange werkdagen.

All inclusive verzorging voor uw hond
In ons hondenpension dicht bij Venlo ontbreekt het uw hond aan niets. Naast de dagelijkse knuffels krijgen de honden ook de beste voeding voorgeschoteld. Het dierenhotel heeft nog meer faciliteiten te bieden om uw hond in de watten te leggen. Onze trimsalon bijvoorbeeld waar de vacht professioneel verzorgd kan worden tijdens het verblijf in hondenpension Happy Tail. Een heerlijke kam- of wasbeurt behoort ook tot de mogelijkheden. Alle leden van ons team zijn van mening dat honden óók recht hebben op een 'droomvakantie'. Zoekt u een hondenpension nabij Venlo, dan heeft u nu het juiste adres gevonden!

Ons hondenpension is vanaf Venlo in minder dan 30 minuutjes rijden te bereiken. Kom (op afspraak) langs om onze faciliteiten te bekijken.