Uitlaatservice

Honden Uitlaatservice Happy Tail Hondencentrum.jpgGraag wil ik me even voorstellen: Mijn naam is Loes Kuunders, ik kom uit de Zeilberg en ik zal de uitlaatservice op mij nemen bij Happy Tail. Voorlopig nog in combinatie met het verzorgen van onze pension gasten. Dat mijn passie bij honden ligt was mij al op jonge leeftijd  duidelijk. In 2019 ben ik afgestudeerd aan het Helicon MBO Helmond voor de opleiding Dier en Ondernemen op niveau 4, ook heb ik hier mijn Vakbekwaamheidsdiploma “Besluit Houders van Dieren” voor hond en kat behaald. Ik ben al in 2014  als vakantiekracht gaan werken bij Happy Tail. Door de meer dan 25 jaar ervaring die bij Happy Tail aanwezig is, heb ik in die tijd heel erg veel geleerd op veel verschillende vlakken in het werken met honden. Ik vind het geweldig om jullie viervoeters een leuke vakantie te bieden!

Om het voor jullie nog gemakkelijker te maken gaan we vanaf nu beginnen met de uitlaatservice.
We zullen uw hond(en) bij u thuis ophalen en naar ons veilig omheinde speelveld brengen van ruim 2000 m2. Hier kunnen ze lekker spelen, ravotten met de andere dagopvanggasten. Omdat we een gedragstherapeut / deskundige in dienst hebben, kunnen we haar altijd laten meekijken en advies inwinnen bij bepaalde gedragingen. Er zal altijd iemand bij aanwezig zijn die toezicht houdt terwijl zij lekker aan het uitkuren zijn.

Dus heb je bijvoorbeeld een lange werkdag,  ga je een dagje weg,  ben je ziek of welke reden je ook hebt dat je je hond 1 of meerdere dagen per week niet de beweging kunt geven die hij nodig heeft, dan ben je vanaf nu bij Happy Tail ook op het goede adres.
We zullen deze nieuwe service eerst op gaan starten in de gemeente Deurne en omgeving en in de omgeving van Ysselsteyn.

Onze werkwijze

Indien u interesse heeft om gebruik te maken van onze dienstverlening, kunt een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek door te bellen naar ons speciale telefoonnummer 06-39748526 of een mailtje te sturen naar  Zo kunnen we elkaar leren kennen en uw wensen door spreken. 

De eerste afspraak is gratis en zal plaats vinden bij jullie thuis. Zo hebben we elkaar al eens gezien en kunnen we bijzonderheden samen bespreken. Tijdens dit gesprek bespreken we alles over uw hond(en), onze werkwijze en uw wensen. Als u besluit om gebruik te maken van onze Uitlaatservice, zullen we samen het inschrijfformulier doornemen en eventueel het “sleutelcontract” bespreken en ondertekenen.  

We komen uw hond(en) ophalen en weer thuis brengen op de afgesproken dagen en tijd. We vervoeren de honden veilig naar ons terrein. Wilt u hier een nachtje aan vast plakken, is dit in overleg vaak mogelijk.

Klik hier voor de tarieven.

 

Lees hier meer over onze Haal- en brengservice.

 

Honden Uitlaatservice Happy Tail Spelen