Betrouwbare uitlaatservice voor je hond regio Deurne en Venray

Heb je een drukke baan, ben je slecht ter been? Een uitlaatservice voor je hond biedt uitkomst. Happy Tail Hondencentrum is een hondenpension én biedt de mogelijkheid om je hond uit te laten in de omgeving van Deurne en Venray. Je maatje wordt opgehaald en meegenomen naar een speelveld van maar liefst 2.000 m2 om daar te kunnen ravotten en spelen met andere honden.

Hondenuitlaatservice in Deurne en Venray

Lukt het je niet om je hond de beweging te geven die nodig is? Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor de uitlaatservice van Happy Tail Hondencentrum. Het maakt niet uit met welke reden je ons inschakelt: wij bezorgen je hond een onvergetelijke tijd. Bovendien is je hond uitlaten een uitstekende manier om hem gelukkig en gezond te houden. Hij blijft goed op gewicht en heeft zowel fysieke als mentale uitdaging.

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Woon je in Deurne of Venray en wil je weten of onze hondenuitlaatservice iets voor jou is? Wij komen graag kennismaken bij jou thuis. Het is een goede manier om elkaar te leren kennen en je wensen met ons door te nemen. Daarnaast vertellen we je graag alles over onze werkwijze en regelen we praktische zaken zoals een sleutel. Neem vandaag nog contact op en geef je hond voldoende beweging en uitdaging dankzij onze hondenuitlaatservice!