Wat moet u meebrengen?

Verplicht:

Het enige dat wij echt nodig hebben en dus verplicht is, is het vaccinatieboekje of paspoort. Verder natuurlijk de medicatie als dat nodig is.

Klik hier voor meer informatie over medicatie

Hondenpension Happy Tail kennelAl onze gasten krijgen een mooi dik, zacht en warm vetbed van Happy Tail om op te slapen; deze liggen op een kunststof vlonder (een soort mand zonder opstaande rand) zodat ze niet op de koude vloer hoeven te liggen en de loopruimte in de kennel niet verkleind wordt door grote manden.
Alleen bij een eerste verblijf is een eigen dekentje met de eigen geur van de hond toe te staan; het kan de gast helpen om zich sneller op z'n gemak te voelen. Daarna slapen alle honden op zo'n lekker bed van Happy Tail.
(Alle dekentjes die hier blijven liggen gaan naar Dierenthuis in Almere, waar meer dan 150 honden permanent wonen omdat ze nergens anders meer terecht kunnen. Dan hebben de dekentjes ook weer een goed doel!!)

 

Toegestaan:

Hondenpension Happy Tail vetbedWat u mag meebrengen bij een eerste verblijf is een fleece dekentje dat u eventueel enkele dagen van te voren in zijn mand heeft gelegd voor de geur. Liefst fleece omdat het gemakkelijk wast en snel droog is; wij wassen dagelijks hondendekens nl. De kans is reëel aanwezig dat dit dekentje in de was “zoek” raakt of kapot gemaakt wordt door een room-mate; breng dus geen dure dingen mee. We hebben hier voldoende dekentjes op voorraad, dus alle gasten hebben een dekentje (ook als u dat zelf niet meebrengt).

Als uw hond echt heel erg verknocht is aan zijn eigen kunststof mand en er áltijd in ligt thuis, mag u deze meebrengen.
Het meebrengen van een mand en/of fleece deken is geheel op eigen risico. Het kan zijn dat uw hond nooit iets kapot maakt, maar misschien de hond waar hij mee samen komt te wonen wel. Dus breng liever geen dure spullen mee.


Verboden:

  • Rieten manden
  • Stoffen manden
  • Kussens
  • "Piepschuim bolletjes" ligzakken
  • Botten en andere kauwartikelen
  • Pluche beesten