Recensies

.....wat Klanten over ons Vertellen....

 1. Celine Habets - 8 mei 2015

  Aanrader!

 2. Caroline Spaan - 5 mei 2015

  Vandaag onze King weer opgehaald na ruim een week vakantie. Voor ons maar ook voor hem ! Dat konden we leuk volgen op de foto's op fb en tussendoor een update. Gezellig met de andere honden een hele belevenis ! Hij is weer lekker relaxed thuisgekomen.

 3. Annette Wilde - 29 apr. 2015

  Onze eerste ervaring met een hondenpension. Resultaat: Een blije hond, een blije baas. De tweede keer dat we Berry brachten herkende hij meteen de plek en kon niet wachten om weer te mogen spelen. Baasje gaat nu heel gerust op vakantie.

 4. Monique Van De Lockand-van Mierlo - 27 apr. 2015

  Super honden centrum ...mijn labrador Baer weet niet hoe snel hij uit de auto kan komen om te spelen !!!

 5. Astrid Luijten Vredenbregt - 21 mrt. 2015

  Afgelopen week zijn Panda en Murphy, onze Australian Labra doodles voor het eerst 10 dagen te logeren geweest bij Happy Tail. Altijd lastig om je lieverds weg te brengen. Dit heeft maar even geduurd, al heel snel zag ik de leuke vrolijke foto's van de twee rakkers voorbij komen. Ze hebben het heerlijk gehad.

 6. Marjon Sondag - 14 mrt. 2015

  Heel erg fijn pension/hotel!! Onze hond (een Lagotto) Vigo opgehaald na zijn eerste keer uit logeren hier. Adres gekregen via vakantiebeursfolder huisdieropvakantie.nl: wat ze beloofden maakte ze zeker waar. We hadden zelfs een rustige bijna slapende hond in de auto. Dit komt bijna niet voor anders. Happy Tail een dikke pluim. Tot de volgende keer.

 7. Diana Van de Laarschot - 10 mrt. 2015

  Gisteravond Wodan weer opgehaald, al was het maar 1 dagje, ik kon op de foto's zien dat hij het super na zijn zin had en dat het spelen goed ging met de andere hondjes. Wij komen snel weer eens keertje terug. Harstikke bedankt voor alle goede zorgen!!.

 8. Saskia Verbakel - 25 dec. 2014

 9. Claudia Kortekaas - 28 okt. 2014

 10. Birgit de Rozario-Smits - 19 sep. 2014

  Een topvakantie voor de hond!

 11. Marja Munsters - 30 jul. 2014

  Onze Brutus ( Boxer 1,5 jaar) deed het niet zo goed op de adult voeding. Na wat gezoek op aanraden van Happytail Renske voeding gegeven. Perfect. Geen huidproblemen meer. Ook braken na drinken/eten is helemaal over. Betere voeding is er niet.

 12. Galid Benghanem - 16 jul. 2014

  Vandaag onze huskys Anana en Aleksy opgehaald.Super als je twee happy dogs terugkrijgt. Gelukkig wilden ze nog wel met ons mee!! Heel fijn om te weten dat de honden het naar hun zin hebben en goed verzorgd worden als je op vakantie gaat. We moeten er wel ver voor rijden maar dat is het dubbel en dwars waard. Was voor ons de eerste keer dat we de honden zo lang moesten missen.Volgende vakantie gaan ze zeker weer naar Happy Tail,dan hebben zij ook een leuke vakantie!! Petra en team : bedankt voor de goede zorgen.