Recensies

.....wat Klanten over ons Vertellen....

 1. Marco Offergelt - 24 aug. 2015

 2. Peggy Kerkhofs - 10 aug. 2015

  Juulke en Bella hebben een geweldige vakantie gehad.

 3. Angela Bloks - 10 aug. 2015

  Vandaag onze Hailey opgehaald. Ook zij heeft een super vakantie gehad zo te zien. Moe maar voldaan haha. Dank je wel voor alle goede zorgen!! Poot van Hailey

 4. Ed Ronken - 20 jul. 2015

 5. Hannie Bakker - 19 jul. 2015

  Onze dalmatier, Basso is voor de eerste keer 4 dagen wezen uit logeren. Mijn zoon pasten altijd op onze hond maar wegens drukker worden van eigen bedrijf heeft hij nog weinig tijd over. Toen ben ik op internet aan het zoeken gegaan en vond ik het pensioen Happy Tail van Petra. Zij had plaats en basso heeft er 4 dagen gelogeerd, en gisteren weer opgehaald. Wij zijn super tevreden over happy Tail leuke eigenaresse super vriendelijk, en alles heel schoon. Zelfs op zijn eigen dekentje wordt zijn naam opgezet. Basso heeft het prima naar zijn zin gehad. De volgende vakantie gaat basso er zeker weer naar toe.

 6. Els Haegens - 11 jul. 2015

  Onze Bo is graag bij jullie en is naderhand altijd moe en voldaan!!

 7. Dagmar Vos - 8 jul. 2015

  2 weken geleden hondje weggebracht, en Toby liep zo weg even terug kijken en kwispelend de wei in, de enige met een brok in de keel waren wij. Gelukkig wou hij wel vandaag met ons naar huis, ha ha ha! Bedankt lieve mensen voor de goede opvang!

 8. Gabrielle de Ruiter - 29 jun. 2015

  Net onze Senna opgehaald van het weekendje proefslapen. Ze heeft een toptijd gehad. Heerlijk dat er met zoveel enthousiasme met onze hond wordt gespeeld. Thanks

 9. Pierke Wijhers - 29 jun. 2015

  De eerste keer in een pension voor onze berner sennen van 2,5jr. Een erg spannend verblijf voor Dana, omdat ze erg angstig is aangelegd. In eerste instantie zou ze 2 nachten blijven, in overleg besloten er 4 van te maken zodat ze nog beter kon wennen. Door het geduld en de professionaliteit van Petra en haar team heeft ze een super weekend gehad (en wij dus ook!)

 10. Gwendolyne Ludema-Adams - 8 jun. 2015

  Ik heb net Gizmo onze Weimeraner opgehaald van een proefweekendje bij HappyTail. Ze heeft het super naar haar zin gehad. Voorheen ging ze naar een ander hondenpension waar geen aandacht aan de honden besteed werd. Bij HappyTail heeft ze zelfs een pool party gehad. Gizmo ligt nu moe maar voldaan voorlopig lekker in haar mand te dromen over haar volgende vakantie bij HappyTail. Gizmo wil jullie bedanken voor de goede zorgen. Jullie hebben er een vaste klant bij. Tot de volgende keer.

 11. Gera Verberkt - 6 jun. 2015

  Onze hondjes hebben een fantastisch verblijf gehad bij jullie. Ze komen zeker terug. :-)

 12. Piet En Nelly Dielissen - 1 jun. 2015

  Zaterdag onze Lola opgehaald. Je kunt zien dat ze super goed verzorgd is. Zo als altijd: Lola blij en het baasje blij, want je weet dat ze in goede handen is. Tot de volgende keer!! groetjes Lola en baasje Mieke.