Recensies

.....wat Klanten over ons Vertellen....

 1. Ellen Verouden - 1 aug. 2016

  Super adresje, we komen er al 15 jaar met een goed gevoel ons hondje brengen.

 2. Petra Velders - 24 jul. 2016

  Georg en Whitney hebben het een week heerlijk naar hun zin gehad Alles netjes verzorgd Whitney die normaal schor uit het pension komt was dit keer totaal niet schor. Wel allebei erg moe van het spelen. Bedankt team voor de goede verzorging ook al was het best een eindje rijden vanuit Tiel het was zeker de moeite waard.

 3. Esther Mutsaers - 25 mei 2016

  Gister bracht ik onze jonge, toch wat verlegen Daantje naar Happytail. Ze had best wel even de tijd nodig om te 'landen'. Maar ik kreeg direct alle vertouwen in de rustige benadering van Petra en haar team. En net kreeg ik het bericht dat Daan zich er echt goed voelt. Onze dank is groot!

 4. Jolande Boon-van de Donk - 15 apr. 2016

  Mijn honden komen net terug van drie proefdagen...ik heb ze duidelijk meer gemist dan zij mij;-) Ze zijn er nog moe van! Ik ga ze met een gerust hart bij Happy tail achterlaten tijdens mijn vakantie!

 5. Kim de Graaf - 1 apr. 2016

  Onze Beagle Hummer is het paasweekend voor het eerst naar Happy Tail geweest en hij heeft het super naar zijn zin gehad! Petra en haar team weten echt alles af van honden en hun gedrag en je laat je hond dan ook met een gerust hart achter! Hummer komt zeker nog terug :-)

 6. Miranda Janssen - 29 mrt. 2016

  Rosa en Fientje zijn met de Pasen voor het eerst geweest....wat spannend voor hun maar ook voor ons. Het contact met de verzorgers en Petra was heel erg prettig en open en het was fijn om te horen dat de dames het erg naar hun zin hadden. Vandaag heb ik ze weer fris en fruitig opgehaald! Wat een fijn adres! In mei boeken we weer een weekje

 7. Wendy van Gemert - 23 jan. 2016

  Cas is drie dagen komen logeren en volgens mij heeft hij het enorm naar zijn zin gehad. Moe en voldaan ligt hij weer in zijn eigen mandje te dromen van het volgende logeerpartijtje. Hartstikke bedankt voor alle goed zorgen!

 8. Monique Molenaar Botman - 12 jan. 2016

  Afgelopen weekend is Bandhu voor het eerst naar een pension geweest. Gekozen voor Happy Tail vanwege alle goede recensies en foto's/filmpjes op facebook. Is voor ons wat ver weg, maar hebben we er graag voor over. Bandhu heeft het naar zijn zin gehad, en komt van de zomer hier zijn vakantie vieren.

 9. Kitty Smit - 5 jan. 2016

  Onze twee beagles gaan 2x in de week naar de dagopvang. Ze hebben het daar echt super naar hun zin. Het zijn twee happy tail beagles als ik ze breng en ophaal.

 10. Wendy Toonders - 26 sep. 2015

 11. Berners Swolgen - 29 aug. 2015

  Onze meiden Boedha en Bente (Berner Sennen) hebben afgelopen week proef-gelogeerd en dat is ze waarschijnlijk goed bevallen. Ze zijn in ieder geval zeker hun energie kwijt geraakt, want bij thuiskomst ploften ze er total-loss neer en hebben ze lekker liggen snurken. Eigenlijk geen puf meer om nog de laatste uitlaatronde te lopen.... Fijn om zo'n goede opvang in de buurt te hebben. Nogmaals heel erg bedankt voor de goede zorgen.

 12. Meggy Haenen - 24 aug. 2015