Medium en grote honden

Bv: Beagle, Cocker Spaniel, Border Collie, Fox terriër, Labrador- en Golden Retiever, Duitse Herder, Mechelse Herder, Duitse Staande, enz. en kruisingen hiervan.

Grote hondenU kunt met een gerust hart op vakantie of een weekend of dagje weg, want uw hond is bij ons in goede, professionele handen. Medium en grote honden zijn voor ons de meest voorkomende en vaak ook de gemakkelijkst te huisvesten formaten. Ze hebben vaak geen problemen met hele kleine of hele grote honden.

Immers: alle honden “spreken” één taal, de honden taal.
Een hond is een roedeldier en de “roedel” die hij bij u thuis heeft wordt tijdelijk vervangen door een (meer natuurlijke) roedel van soortgenoten. Ze hebben altijd minimaal één roommate waarmee ze gezellig samen wonen.

Al onze gasten zijn tot wel zo’n 8 uur per dag buiten aan het spelen en ravotten in onze grote speelweide van 2000 m2 met andere gasten, een beetje afhankelijk van het weer natuurlijk; bij regenachtig of koud weer gaan ze wat sneller lekker weer naar binnen. Natuurlijk houden we rekening met de individuele behoefte van uw hond en zullen we rekening houden met waar hij zich prettig bij voelt. Meer informatie »

Controleer beschikbaarheid en reserveer