Hondenpension Happy Tail: ook goed bereikbaar vanuit Eindhoven

Hondencentrum Happy Tail
Ysselsteynseweg 41
5813 BK Ysselsteyn (LB)

0478 - 541 804

Bekijk onze tarieven en openingstijden.

Hondencentrum 'Happy Tail' is een hondenpension dat het belang van de gast altijd voorop stelt. Ook honden hebben recht op een goede vakantie is het credo van ons hondenpension. Terwijl u vertrekt op vakantie vertrekt vanaf Eindhoven Airport, zorgt 'Happy Tail' voor de hond.

De gasten van ons hondenpension mogen gedurende hun verblijf 2 keer per dag buiten en tot wel 8 uur spelen in de speelweide. Tenminste als het weer dat toestaat. Aan ruimte is er geen gebrek, de speelweide heeft een oppervlakte van 2000 vierkante meter. Zo heeft de hond altijd een of meerdere speelkameraadjes. En in het geval een hond niet samen met andere honden kan zijn, dan heeft hondenpension in de buurt van Eindhoven daar een passende oplossing voor. Speciaal voor hem of haar beschikt ons hondenhotel, dat zich niet ver van de luchthaven van Eindhoven bevindt, namelijk over een aparte, kleinere speelweide waarop de hond alleen kan spelen. Uiteraard mogen ze dit net zolang als de honden die wel op de grote speelweide verblijven.

Happy Tail het hondenpension waar uw hond echt vakantie viert

De aanwezigheid van airco en centrale verwarming zorgen ervoor dat de hond het noch koud noch te warm heeft en hij of zij zowel tijdens de winter- als de zomervakantie kan rekenen op een aangenaam verblijf in ons hondenpension.

Veel aandacht wordt er besteed aan de voeding, die je gerust excellent mag noemen. Het hypoallergene, holistische voer dat is samengesteld op basis van verse zalm, zalmolie en aardappel bevat zeer hoogwaardige grondstoffen en Omega 3. Dit garandeert een goede weerstand, en zorgt er bovendien voor dat de hond op gewicht blijft. Wat wel nodig is met al dat ravotten op de speelweide.

De honden kunnen rekenen op veel persoonlijke aandacht en aan knuffels is geen gebrek. Ook een professionele vachtverzorging door een gediplomeerde trimster, gedragsobservatie en medisch advies behoren tot de mogelijkheden tijdens de vakantie van uw hond in ons dierenhotel nabij Eindhoven.

 

Ons hondenpension is vanaf Eindhoven in 35 minuutjes rijden te bereiken. Kom (op afspraak) langs om onze faciliteiten te bekijken.