Een hondenpension bij Deurne met veel uitloop

Hondencentrum Happy Tail
Ysselsteynseweg 41
5813 BK Ysselsteyn (LB)

0478 - 541 804

Bekijk onze tarieven en openingstijden

Het is niet altijd eenvoudig om uw hond achter te laten als u met vakantie gaat. Een hond is toch een compagnon in uw leven en u wilt zeker weten dat het goed gaat met uw maatje. Wat te doen met uw huisdier als u weg bent? U zoekt een hondenpension in de buurt van Deurne waarin u vertrouwen hebt dat uw hond met liefde en aandacht wordt verzorgd. Een opvang voor uw hond met aangename ruimtes en veel bewegingsvrijheid.

Een hondenpension bij Deurne met liefde voor honden

 

Aandacht en passie staat bij ons voorop. Het team van hondencentrum Happy Tail heeft jarenlange ervaring met de opvang van honden en een goed oog voor wat een hond nodig heeft. Elke hond is anders, dat vergt een individuele verzorging. Wij bieden meer dan enkel een verblijf voor uw hond tijdens uw afwezigheid. We observeren het gedrag van de honden die bij ons op bezoek zijn en geven indien gewenst advies en tips. Op Facebook kunt u bijhouden hoe het met de honden gaat, we zetten daar met regelmaat foto’s op. Bovenal krijgt uw hond veel knuffels en aaitjes van onze medewerkers.

Kleinschalige hondenopvang met veel ruimte


De kennels zijn modern en ruim opgezet. Elke hond krijgt een lekker warm vetbed waarop hij kan slapen. Aangezien honden sociale dieren zijn, krijgen ze een maatje om mee samen te wonen. Zo zullen ze zich niet snel alleen voelen. Ze hebben genoeg ruimte om te kunnen bewegen. In de winter zorgt de verwarming en in de zomer de airconditioning voor aangename temperaturen. Voor het welbehagen is voeding natuurlijk essentieel. Na al die uurtjes buiten spelen hebben de honden in het hondenpension een gezonde eetlust. Ze krijgen hypoallergeen, holistisch voer dat ervoor zorgt dat ze mooi op gewicht blijven. Tegen een kleine bijdrage geven wij ook voer dat uw voorkeur heeft.

Een hondenpension op het platteland bij Deurne


U bent niet de enige die er tussenuit gaat. Voor uw hond is het ook een soort vakantie, een pauze van de dagelijkse routine, een avontuur met allemaal nieuwe vriendjes. Daar hoort ook een omgeving bij die vakantie-waardig is. Op het platteland is de lucht fris, de omgeving rustig en in het hondenpension kan uw hond de hele dag buiten spelen. Hondenpension Happy Tail heeft een grote speelweide waar de honden dagelijks tot wel zes uur mogen dollen, alleen tussen de middag worden ze binnen gehaald voor de lunch en een siësta. Honden die het liever wat rustiger hebben, mogen op een van de 10 kleine speelweides buiten zijn.

Gratis proefovernachting om kennis te maken


De eerste keer is soms een beetje eng maar we verzekeren u dat honden bij ons een goede tijd hebben. U bent o afspraak altijd welkom om langs te komen en kennis te maken. Wij geven u graag een rondleiding. Bij de meeste hondenpensions mogen honden ook een dag proefdraaien maar wij gaan verder: bij een proefverblijf van drie nachten krijgt u één nacht gratis. Pas na meerdere dagen kan men zeggen hoe een hond zich voelt in de nieuwe omgeving. Sommige honden voelen zich meteen thuis, andere hebben wat meer tijd nodig. Wij geven u de gelegenheid om een echte indruk te krijgen van hoe uw hond zich bij ons voelt.

Ons hondenpension is vanaf Deurne met minder dan 10 minuutjes rijden te bereiken. Kom (op afspraak) langs om onze faciliteiten te bekijken.