Voedingsadvies

Boxer voor en na Renske voeding.jpg

Heeft uw hond vachtproblemen? (zoals: jeuk, huidschilfers, rode plekken, likplekken, stinkende vacht, vuile vacht). Is hij het hele jaar door in de rui of heeft hij weinig glans in zijn vacht?

Dan loont het zeker de moeite om contact met ons op te nemen, want deze problemen zijn vrijwel altijd gemakkelijk en snel (binnen enkele weken) op te lossen. Ook voor de al wat ouder en stram wordende hond, en honden met "leerproblemen", hebben wij de oplossing. Wij staan u graag met goede raad te woord, immers onze ervaring is groot.

Het voer dat de honden bij ons in het pension krijgen is een hypoallergeen, holistisch voer op basis van verse zalm, zalmolie en aardappel en zeer hoogwaardig in grondstoffen en Omega 3. Dit is nodig om er voor te zorgen dat de weerstand goed op peil blijft en honden niet (te veel) gaan afvallen door de vele uurtjes die ze hier in de speelweide aan het ravotten zijn. Door de zuiverheid van de grondstoffen wordt het door alle honden goed verdragen; ze raken dus niet aan de diarree door de overschakeling.

Meer info over Renske Verse Zalm 

U kunt ook kijken op de volgende websites Renske Vers Vlees Voer en Gold Dust.