Adaptil

Adaptil

Gun jezelf en je hond een  zorgeloze vakantie met Adaptil

Deze herfst en winter wordt hondenpension Happy Tail gesteund door Adaptil, Met jouw goedkeuring krijgt jouw hond een halsband om die het geruststellende stofje D.A.P. (dog appeasing pheromone) bevat. Zo ben je zeker dat verlatingsangst en stress tot een minimum beperkt zullen worden en je  hond met volle teugen kan genieten van zijn verblijf.

Op vakantie gaan in een hondenpension kan soms  stress met zich meebrengen. Zeker de eerste dagen kan het wat onwennig zijn voor je viervoeter. Een andere omgeving om te slapen, heel veel andere vriendjes om mee te spelen en te rennen, een ander baasje die je plots komt knuffelen ‘ s morgens en die met je gaat wandelen. Eigenlijk allemaal super leuk maar toch voor sommige honden een beetje eng.

Wat is Adaptil?

In Adaptil zit het Dog Appeasing Pheromone  een exactie copie van het gerustellende feromoon dat een zogende teef produceert om haar pups op hun gemak te stellen. Wanneer Adaptil produkten gebruikt worden in de leefomgeving van je hond, heeft dat hetzelfde geruststellende effect op (volwassen) honden in stressvolle situaties.

Adaptil is volledig natuurlijk en volstrekt veilig. En heeft al meer dan 5 miljoen honden ondersteund in moeilijke situaties.