Adaptil

Adaptil

Gun jezelf en je hond een  zorgeloze vakantie met Adaptil

Deze herfst en winter wordt hondenpension Happy Tail gesteund door Adaptil, Met jouw goedkeuring krijgt jouw hond een halsband om die het geruststellende stofje D.A.P. (dog appeasing pheromone) bevat. Zo ben je zeker dat verlatingsangst en stress tot een minimum beperkt zullen worden en je  hond met volle teugen kan genieten van zijn verblijf.

Op vakantie gaan in een hondenpension kan soms  stress met zich meebrengen. Zeker de eerste dagen kan het wat onwennig zijn voor je viervoeter. Een andere omgeving om te slapen, heel veel andere vriendjes om mee te spelen en te rennen, een ander baasje die je plots komt knuffelen ‘ s morgens en die met je gaat wandelen. Eigenlijk allemaal super leuk maar toch voor sommige honden een beetje eng. Om dit stressmoment tot een minimum te beperken heeft eigenaresse Petra in samenwerking met Ceva  besloten om een hele herfst en winter  gratis Adaptil in te zetten

Wat is Adaptil?

In Adaptil zit het Dog Appeasing Pheromone  een exactie copie van het gerustellende feromoon dat een zogende teef produceert om haar pups op hun gemak te stellen. Wanneer Adaptil produkten gebruikt worden in de leefomgeving van je hond, heeft dat hetzelfde geruststellende effect op (volwassen) honden in stressvolle situaties.

Adaptil is volledig natuurlijk en volstrekt veilig. En heeft al meer dan 5 miljoen honden ondersteund in moeilijke situaties.

Testimonal Petra, eigenaresse  Happy Tail:

Deze zomer heb ik een eerste testperiode gedaan met de Adaptilbanden. Ik heb ze  gebruikt bij angstige honden, bij honden die  hun baasjes misten of honden die niet gewend zijn met andere honden te spelen. Het is niet goed wanneer 1 van je vakantiegangers er gestresst en angstig bijloopt en ook best zielig als hij liever wegkruipt in een hoekje en niet wil spelen met de groep.

 Ik merkte  dat deze honden zich binnen het half uur anders gingen gedragen, zich meer ontspanden en meer interesse toonden in wat er rondom hen gebeurde. Hun staart werd hoger gedragen, de oortjes meer naar voren en beweeglijker, ze hijgden minder en stonden minder verstijfd.

Over het algemeen ervaren  eigenaars het als positief dat ik bovenop mijn normale service iets extra doe om hun huisdier op hun gemak te stellen.  Er komt wel wat uitleg bij kijken over wat Adaptil nu precies , maar dat neem ik er graag bij.

Ik ben helemaal overtuigd van het positieve effect van Adaptil in mijn pension, zelfs bij honden die op het eerste zicht geen blijk geven van stress en angst

Ik wil mijn vakantiegangers een leuke tijd geven,  dat ze met opgeheven kwispelende staart buitenwandelen en dan even omkijken om me gedag te zeggen.