Actueel

Een Era komt ten einde, een nieuw tijdperk begint.

Middels dit schrijven wil ik jullie mededelen dat ik miv 20 juli 2022 met “pension pensioen” ben en mijn bedrijf heb overgedragen aan de nieuwe eigenaar Yvette Timmermans. Yvette heeft de medewerkers mee overgenomen en zal Happy Tail voortzetten zoals u van ons gewend bent: met de veiligheid en het welzijn van de gasten altijd voorop.

Na 26 jaar ziel en zaligheid in het bedrijf gestoken te hebben wordt het voor mij tijd voor de volgende stap in het leven. Na een flinke burn-out een paar jaar geleden, ben ik tot de conclusie gekomen dat ik ben toe aan wat minder verantwoording, wat meer rust en wat meer vrijheid….

Uiteraard blijf ik met honden in de weer; als fokker van de hypoallergene therapie- / hulphonden “Warrigal’s Australian Cobberdogs” en (na het afronden van mijn opleiding) als systemisch en energetisch coach met honden.

Graag wil ik jullie langs deze weg allemaal heel hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat jullie Happy Tail, en dus mij, gegeven hebben en mij jullie geliefde honden hebben toevertrouwd. Daarvoor ben ik echt oprecht dankbaar!

Ik wens Yvette en team heel veel succes, plezier en voldoening, met vanaf nu “haar” Hondencentrum Happy Tail!!

Het is ook haar intentie om alleen maar “very Happy Tails” te zien.

Heel veel liefs,

Petra

Er zijn geen nieuwsberichten gevonden.